Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: delirious Songtekst: love is the compass

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: delirious - love is the compass ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love is the compass? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van delirious! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van delirious en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love is the compass .

Origineel

I tried to save the world But it fell upon my shoulders I couldn't stop the sun Now it's only getting colder Falling down Be there for me when I start to drown Your love It is the compass of my heart Your love It is the thing that let me start I'm gazing at the sun Keeps me younger, now I'm older But we've only just begun Feel Your hand upon my shoulder Sing it loud, yeah All we need is fire and the cloud Your love It is the compass of my heart Your love It is the thing that let me start Your love It is the compass of my heart All I want is You are who answers just my heart I fell left but I'm alright 'Cause freedom points me to the light, light Let it shine on You Jesus, show Your love You are the compass of my heart

 

Vertaling

Ik probeerde de wereld te redden Maar het viel op mijn schouders Ik kon de zon niet tegenhouden Nu wordt het alleen maar kouder Ik val naar beneden Wees er voor me als ik begin te verdrinken Jouw liefde Het is het kompas van mijn hart Jouw liefde Het is het ding dat me laat beginnen Ik staar naar de zon Houdt me jonger, nu ik ouder ben Maar we zijn nog maar net begonnen Voel Uw hand op mijn schouder Zing het luid, ja Alles wat we nodig hebben is vuur en de wolk Uw liefde. Het is het kompas van mijn hart Uw liefde Het is het ding dat me liet beginnen Uw liefde Het is het kompas van mijn hart Alles wat ik wil is Jij bent degene die alleen mijn hart beantwoordt Ik ben links gevallen maar ik ben in orde Want vrijheid wijst mij naar het licht, licht Laat het op U schijnen Jezus, toon Uw liefde U bent het kompas van mijn hart