Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: delirious Songtekst: thank you for saving me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: delirious - thank you for saving me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thank you for saving me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van delirious! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van delirious en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thank you for saving me .

Origineel

Thank you for saving me, what can I say? You are my everything, I will sing Your praise You shed Your blood for me, what can I say? You took my sin and shame, a sinner called by name Great is the Lord Great is the Lord For we know Your truth has set us free You've set Your hope in me Mercy and grace are mine, forgiven is my sin Jesus, my only hope, the Saviour of the world "Great is the Lord" we cry, God let Your kingdom come Your word has let me see, thank you for saving me, yeah Great is the Lord, oh yeah Great is the Lord For we know Your truth has set us free You've set Your hope in me We will sing so great is the Lord So great is the Lord For we know Your truth has set us free, Jesus You've set Your hope in me Thank you for saving me, what can I say? Oh Lord So great is the Lord Thank you for saving me Thank you, Lord Thank you for saving me Thank you, Lord For all my days, I will cry Great is the Lord For the rest of my days, I will cry Great is the Lord So here we stand, oh Lord Let it be as sweet sound Lord, here we play Lord, here we sing to You Let it be as sweet sound Song about [Incomprehensible], oh Lord Great, great is the Lord Oh Lord, what more can we say Thank you, thank you

 

Vertaling

Dank U dat U mij gered heeft, wat kan ik zeggen? U bent mijn alles, ik zal Uw lof zingen U vergoot Uw bloed voor mij, wat kan ik zeggen? U nam mijn zonde en schaamte, een zondaar bij naam genoemd Groot is de Heer Groot is de Heer Want wij weten dat Uw waarheid ons heeft bevrijd U hebt Uw hoop op mij gevestigd Barmhartigheid en genade zijn van mij, vergeven is mijn zonde Jezus, mijn enige hoop, de redder van de wereld "Groot is de Heer" roepen wij, God laat Uw koninkrijk komen Uw woord heeft mij laten zien, dank U voor mijn redding, ja Groot is de Heer, oh ja Groot is de Heer Want wij weten dat Uw waarheid ons heeft bevrijd U hebt Uw hoop op mij gevestigd We zullen zingen zo groot is de Heer Zo groot is de Heer Want we weten dat Uw waarheid ons heeft bevrijd, Jezus U hebt uw hoop op mij gevestigd Dank U dat U mij gered hebt, wat kan ik zeggen? O Heer Zo groot is de Heer Dank U voor het redden van mij Dank U, Heer Dank U voor mij gered te hebben Dank U, Heer Al mijn dagen zal ik huilen Groot is de Heer Voor de rest van mijn dagen, zal ik roepen Groot is de Heer Dus hier staan we, oh Heer Laat het een zoet geluid zijn Heer, hier spelen we Heer, hier zingen we voor U Laat het een zoet geluid zijn Lied over [Onbegrijpelijk], oh Heer Groot, groot is de Heer Oh Heer, wat kunnen we nog meer zeggen Dank U, dank U