Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deliverance Songtekst: the call

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deliverance - the call ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the call? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deliverance! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deliverance en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the call .

Origineel

I was once blinded by Satan I had no friend I was a prisoner of these Of these four walls that surround me But then I heard him A voice calling me My answer to all My friend, you know the answer But will you heed the call I know you want to reach out and touch Him But He can't answer if you don't ask at all Do you hear Him He's calling out to you Do you hear Jesus calling? He's calling you

 

Vertaling

Ik was ooit verblind door Satan Ik had geen vriend Ik was een gevangene van deze Van deze vier muren die mij omringen Maar toen hoorde ik hem Een stem die me riep Mijn antwoord op alles Mijn vriend, je kent het antwoord Maar wil je gehoor geven aan de roep Ik weet dat je Hem wilt aanraken Maar Hij kan niet antwoorden als je niet vraagt Hoor je Hem Hij roept je Hoor je Jezus roepen? Hij roept jou