Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Delpech Songtekst: Je L'attendais

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Delpech - Je L'attendais ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Je L'attendais? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Delpech! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter D van Delpech en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Je L'attendais .

Origineel

Elle n'est pas très bien réveillée Elle fait tourner sa cuillère dans son thé À quoi pense-t-elle dans sa tête Je ne sais rien d'elle, on s'est connu hier Une nuit, ce n'est qu'un début Mais elle aussi a l'air un peu perdu Est-ce qu'elle devine que je l'aime Qu'elle me bouleverse déjà depuis hier Je l'attendais, je l'attendais Oh, comme je l'attendais C'est elle, exactement C'est elle que j'attendais Une fille comme elle, c'est ça que j'attendais

 

Vertaling

Ze is niet erg wakker Ze draait haar lepel in haar thee Wat denkt ze in haar hoofd Ik weet niets van haar, we hebben elkaar gisteren leren kennen Een nacht is nog maar het begin Maar ook zij ziet er een beetje verloren uit Denkt ze dat ik van haar hou Dat het me sinds gisteren al van streek heeft gemaakt Ik wachtte erop, ik wachtte erop Oh, zoals ik had verwacht Dit is het precies Zij was degene waar ik op wachtte Een meisje zoals zij, dat had ik verwacht