Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: delta goodrem Songtekst: alcohol

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: delta goodrem - alcohol ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alcohol? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van delta goodrem! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van delta goodrem en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alcohol .

Origineel

You fall asleep with the damage in the room And I can't escape the stranger living under your skin Who's this I see You're not the man that fell in love with me I can't pretend anymore It's tragic Like when a Shakespeare playes to the end It's intoxicating me So go ahead, take her to your bed Tell her all your fears and let her kiss your lips Dead, swimming 'round your head Drowning out the days That we made love It's all in my heart And I'm losing all control 'Cause you gave away your soul to the alcohol To the alcohol The dreams we had They build me up and knock me 'round I can't decide whether it's better to let you fall down I'm not so good with your self-inflicted pain I can't pretend anymore You're tragic And it's a Shakespeare playe to the end You're gonna die from what you need So go ahead, take her to your bed Tell her all your fears and let her kiss your lips Dead, swimming 'round your head Drowning out the days That we made love It's all in my heart And I'm losing all control 'Cause you gave away your soul to the alcohol White ghost A vision of yourself A fraction of yourself It's the other side of you While I was suffocating and feeling isolated I never see your truth anymore So go ahead, take her to your bed Tell her all your fears and let her kiss your lips Dead, swimming 'round your head Drowning out the days That we made love It's all in my heart And I'm losing all control 'Cause you gave away your soul to the alcohol

 

Vertaling

Je valt in slaap met de schade in de kamer En ik kan niet ontsnappen aan de vreemdeling die onder je huid leeft Wie is dit zie ik Jij bent niet de man die verliefd op me werd Ik kan niet meer doen alsof Het is tragisch Zoals wanneer een Shakespeare tot het einde speelt Het bedwelmt me Dus ga je gang, breng haar naar je bed Vertel haar al je angsten en laat haar je lippen kussen Dood, zwemmen 'om je hoofd De dagen overstemmen Dat we de liefde hebben bedreven Het zit allemaal in mijn hart En ik verlies alle controle Omdat je je ziel hebt weggegeven aan de alcohol Aan de alcohol De dromen die we hadden Ze bouwen me op en slaan me omver Ik kan niet beslissen of het beter is om je te laten vallen Ik ben niet zo goed met je zelf toegebrachte pijn Ik kan niet meer doen alsof Je bent tragisch En het is een Shakespeare-game tot het einde Je gaat dood aan wat je nodig hebt Dus ga je gang, breng haar naar je bed Vertel haar al je angsten en laat haar je lippen kussen Dood, zwemmen 'om je hoofd De dagen overstemmen Dat we de liefde hebben bedreven Het zit allemaal in mijn hart En ik verlies alle controle Omdat je je ziel hebt weggegeven aan de alcohol witte geest Een visie op jezelf Een fractie van jezelf Het is de andere kant van jou Terwijl ik stikte en me geïsoleerd voelde Ik zie je waarheid nooit meer Dus ga je gang, breng haar naar je bed Vertel haar al je angsten en laat haar je lippen kussen Dood, zwemmen 'om je hoofd De dagen overstemmen Dat we de liefde hebben bedreven Het zit allemaal in mijn hart En ik verlies alle controle Omdat je je ziel hebt weggegeven aan de alcohol