Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: delta goodrem Songtekst: angels in the room

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: delta goodrem - angels in the room ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van angels in the room? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van delta goodrem! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van delta goodrem en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals angels in the room .

Origineel

I know there's something here There's more than meets the eye More strange more beautiful Than these words can describe Don't know how I got here The past hase and gone I just know I have found The place my heart belongs And I want to stay I feel safe here in your light This must be what heaven's like Must be angel's in the room tonight So much here in this world I'll never understand I'll have to learn to trust I'll do the best I can All the mistakes I've made The wrong turns on this road Have only led me to your arms And all I know Cause I want to stay I feel safe in your light This must be what heaven's like Must be angels in the room Oh can you feel it too Must be angels in the room tonight

 

Vertaling

Ik weet dat er hier iets is Er is meer dan op het eerste gezicht te zien is Vreemder mooier Dan kunnen deze woorden beschrijven Ik weet niet hoe ik hier terecht ben gekomen Het verleden is voorbij en weg Ik weet gewoon dat ik het heb gevonden De plaats waar mijn hart thuishoort En ik wil blijven Ik voel me veilig hier in jouw licht Zo moet de hemel zijn Er moet vannacht een engel in de kamer zijn Zoveel hier in deze wereld Ik zal het nooit begrijpen Ik zal moeten leren vertrouwen Ik zal mijn best doen Alle fouten die ik heb gemaakt De verkeerde afslag op deze weg Heb me alleen naar je armen geleid En alles wat ik weet Omdat ik wil blijven Ik voel me veilig in jouw licht Zo moet de hemel zijn Er moeten engelen in de kamer zijn Oh voel je het ook Er moeten vanavond engelen in de kamer zijn