Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: delta goodrem Songtekst: i can t break it to my heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: delta goodrem - i can t break it to my heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can t break it to my heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van delta goodrem! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van delta goodrem en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can t break it to my heart .

Origineel

If it's OK I'll leave the bed light on And place your water glass where it belongs And if alright I'll lie awake at night Pretending I'm curled up at your side See I'm circling these patterns Living out of memories I'm still a long way from accepting it That there's just no you and me But if I still believe you love me Maybe I'll survive So I tell myself you'reing home Like you've done a million times And if it's alright I'll still be loving you cause I can't break it to my heart Is it just me Did Imit a crime I won't believe that loving you Is just a waste of time Or was it in my head I'm reading into things that you never said Cause I still don't have the answers To why we couldn't work it out I wanna think it's something that I did So I can turn it back around But if I still believe you love me Maybe I'll survive So I tell myself you'reing home Like you've done a million times And if it's alright I'll still be loving you cause I can't break it to my heart And nothing wille between us I wanna convince myself we're perfect in Every single way as long as I can keep The truth away from my heart Oh cause I can't break it to my heart Cause I still don't have all the answers To why we couldn't work it out I wanna think it's something that I did So I can turn it back around But if I still believe you love me Maybe I'll survive So I tell myself you'reing home Like you've done a million times And if it's alright I'll still be loving you cause I can't break it to my heart But if I still believe you love me Maybe I'll survive So I tell myself you'reing home Like you've done a million times And if it's alright I'll still be loving you cause I can't break it to my heart

 

Vertaling

Als het oke is Ik laat het bed aan En plaats je waterglas waar het hoort En als het goed is Ik lig 's nachts wakker Doen alsof ik naast je zit Zie, ik omcirkel deze patronen Leven vanuit herinneringen Ik accepteer het nog lang niet Dat er gewoon geen jij en ik zijn Maar als ik nog steeds geloof dat je van me houdt Misschien overleef ik het Dus ik zeg tegen mezelf dat je naar huis gaat Zoals je al een miljoen keer hebt gedaan En als het goed is Ik hou nog steeds van je omdat ik het niet tot mijn hart kan breken Ligt het aan mij Imiteerde een misdaad Ik zal niet geloven dat ik van je hou Is gewoon tijdverspilling Of zat het in mijn hoofd Ik lees dingen in die je nooit hebt gezegd Omdat ik nog steeds de antwoorden niet heb Waarom we het niet konden oplossen Ik wil denken dat het iets is dat ik heb gedaan Zodat ik het weer kan omdraaien Maar als ik nog steeds geloof dat je van me houdt Misschien overleef ik het Dus ik zeg tegen mezelf dat je naar huis gaat Zoals je al een miljoen keer hebt gedaan En als het goed is Ik hou nog steeds van je omdat ik het niet tot mijn hart kan breken En niets slingert tussen ons in Ik wil mezelf ervan overtuigen dat we perfect zijn Elke manier zo lang ik kan houden De waarheid weg van mijn hart Oh, want ik kan het niet tot mijn hart breken Omdat ik nog steeds niet alle antwoorden heb Waarom we het niet konden oplossen Ik wil denken dat het iets is dat ik heb gedaan Zodat ik het weer kan omdraaien Maar als ik nog steeds geloof dat je van me houdt Misschien overleef ik het Dus ik zeg tegen mezelf dat je naar huis gaat Zoals je al een miljoen keer hebt gedaan En als het goed is Ik hou nog steeds van je omdat ik het niet tot mijn hart kan breken Maar als ik nog steeds geloof dat je van me houdt Misschien overleef ik het Dus ik zeg tegen mezelf dat je naar huis gaat Zoals je al een miljoen keer hebt gedaan En als het goed is Ik hou nog steeds van je omdat ik het niet tot mijn hart kan breken