Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: delta goodrem Songtekst: i don t care

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: delta goodrem - i don t care ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don t care? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van delta goodrem! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van delta goodrem en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don t care .

Origineel

That boy is working you, be careful what you do, They say he's nothing but trouble with an attitude. Well, I'm leading intervention and my friends with good intentions, Say, "if you don't walk away, girl, you must be crazy". They don't see through these eyes, they don't feel with this heart, They don't know what it's like, oh-oh-oh. They're not kissin' your lips, they're not touching like this, I feel the passion and the fire ignite me. I don't care what they say, I don't care what they do, They can lock me up forever, try to stop me loving you (they can't stop me), They tried to keep Romeo and Juliet apart, Babe, it doesn't matter what they say, I only listen to my heart. I don't care what they do, nothing's gonna stop me loving you, I don't care what they say, I'm gonna love you anyway. Your body feels so right (feels so right), laying by my side, And if the world should end tonight, baby I'd be satisfied. I know you're a better man, I'm sorry they don't understand, You make me feel like I, like I never felt before. Oh, oh, nobody can tell me how to feel, oh, oh, nobody can show me what is real Words can't shake what I know it's true, nothing's gonna stop me loving you. Oh, oh, nobody can tell me how to feel, oh, oh, nobody can show me what is real Words can't shake what I know it's true, nothing's gonna stop me loving you. Oh, oh, nobody can tell me how to feel, oh, oh, nobody can show me what is real Words can't shake what I know it's true, nothing's gonna stop me loving you. I don't care what they do, nothing's gonna stop me loving you, I don't care what they say, I'm gonna love you anyway. I don't care what they do, nothing's gonna stop me loving you, I don't care what they say, I'm gonna love you anyway

 

Vertaling

Die jongen werkt je, wees voorzichtig met wat je doet, Ze zeggen dat hij niets anders is dan een houding. Nou, ik leid interventie en mijn vrienden met goede bedoelingen, Zeg: "als je niet wegloopt, meid, moet je gek zijn". Ze zien niet door deze ogen, ze voelen niet met dit hart, Ze weten niet hoe het is, oh-oh-oh. Ze kussen je lippen niet, ze raken elkaar niet zo aan, Ik voel de passie en het vuur doen me ontbranden. Het kan me niet schelen wat ze zeggen, het kan me niet schelen wat ze doen, Ze kunnen me voor altijd opsluiten, proberen te voorkomen dat ik van je hou (ze kunnen me niet stoppen), Ze probeerden Romeo en Julia uit elkaar te houden, Schat, het maakt niet uit wat ze zeggen, ik luister alleen naar mijn hart. Het kan me niet schelen wat ze doen, niets zal me ervan weerhouden van je te houden, Het kan me niet schelen wat ze zeggen, ik zal toch van je houden. Je lichaam voelt zo goed (voelt zo goed), liggend aan mijn zijde, En als de wereld vanavond zou eindigen, schat, zou ik tevreden zijn. Ik weet dat je een betere man bent, het spijt me dat ze het niet begrijpen, Je laat me voelen zoals ik, zoals ik nog nooit eerder gevoeld heb. Oh, oh, niemand kan me vertellen hoe ik me moet voelen, oh, oh, niemand kan me laten zien wat echt is Woorden kunnen niet schudden wat ik weet dat het waar is, niets zal me ervan weerhouden van je te houden. Oh, oh, niemand kan me vertellen hoe ik me moet voelen, oh, oh, niemand kan me laten zien wat echt is Woorden kunnen niet schudden wat ik weet dat het waar is, niets zal me ervan weerhouden van je te houden. Oh, oh, niemand kan me vertellen hoe ik me moet voelen, oh, oh, niemand kan me laten zien wat echt is Woorden kunnen niet schudden wat ik weet dat het waar is, niets zal me ervan weerhouden van je te houden. Het kan me niet schelen wat ze doen, niets zal me ervan weerhouden van je te houden, Het kan me niet schelen wat ze zeggen, ik zal toch van je houden. Het kan me niet schelen wat ze doen, niets zal me ervan weerhouden van je te houden, Het kan me niet schelen wat ze zeggen, ik zal toch van je houden