Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: delta goodrem Songtekst: i m not ready

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: delta goodrem - i m not ready ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m not ready? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van delta goodrem! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van delta goodrem en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m not ready .

Origineel

I am broken There's a stranger on the phone Somethings missing, from seven years ago You tell me baby don't you cry anymore That's the past and not what we've be But I know I am shaking Not a breath left to breathe All this sadness so cold That I can't speak Look me in the eyes, You know it's okay we didn't make it forever Come hold my hand, Hold on to this last minute we have together [Chorus] I'm not ready To say goodbye You and God both know All the years that I've tried And if it's over Give me the strength to go Cause I know I'm never going to be I'll never be ready To say goodbye, to you My bags are all packed Waiting at the door Its hard to imagine I wont live here anymore I'm scared of tomorrow And the emptiness toe But I've changed for the better Since I've known your love Look me in the eyes, You know it's okay we didn't make it forever Come hold my hand, Hold on to this last minute we have together [Chorus] And even if we tried We would end up right back at this place together This was not a lie And what we had will always be a real love forever [Chorus]

 

Vertaling

ik ben blut Er is een vreemde aan de telefoon Er ontbreekt iets van zeven jaar geleden Je zegt me schat, huil niet meer Dat is het verleden en niet wat we zijn Maar ik weet Ik beef Geen adem meer om te ademen Al dit verdriet zo koud Dat ik niet kan praten Kijk mij in de ogen, Je weet dat het goed is dat we het niet voor altijd hebben gehaald Kom, houd mijn hand vast Houd vast aan het laatste moment dat we samen hebben [Refrein] ik ben niet klaar Afscheid nemen Jij en God weten het allebei Alle jaren dat ik het heb geprobeerd En als het voorbij is Geef me de kracht om te gaan Omdat ik weet dat ik dat nooit zal zijn Ik zal er nooit klaar voor zijn Afscheid nemen van jou Mijn tassen zijn allemaal verpakt Wachten aan de deur Het is moeilijk voor te stellen Ik woon hier niet meer Ik ben bang voor morgen En de lege teen Maar ik ben ten goede veranderd Sinds ik je liefde ken Kijk mij in de ogen, Je weet dat het goed is dat we het niet voor altijd hebben gehaald Kom, houd mijn hand vast Houd vast aan het laatste moment dat we samen hebben [Refrein] En zelfs als we het probeerden We zouden samen weer op deze plek belanden Dit was geen leugen En wat we hadden, zal altijd een echte liefde zijn [Refrein]