Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: delta goodrem Songtekst: longer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: delta goodrem - longer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van longer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van delta goodrem! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van delta goodrem en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals longer .

Origineel

I see you everyday I guess we walk the same way To wherever we're going Every morning and every night Do you smile to be polite No way of knowing I can't explain it But I'm notplaining If I'm happy or sad If only we had Just a minute longer Than this Just a little closer Than this I would get to know you A little bit better I could tell you If only we had Just a minute longer A moment had arrived It was just the right time For conversation And he asked me What do you do? What is your name? Where are you from? But before long We're at the station And I was so frustrated In fact devastated I feel happy but sad If only we had

 

Vertaling

Ik zie je elke dag Ik denk dat we dezelfde weg lopen Waar we ook heen gaan Elke ochtend en elke avond Glimlach je beleefd Geen manier om het te weten Ik kan het niet uitleggen Maar ik klaag niet Als ik blij of verdrietig ben Hadden we maar Nog een minuut langer Dan dit Een beetje dichterbij Dan dit Ik zou je leren kennen Een klein beetje beter Ik zou het je kunnen vertellen Hadden we maar Nog een minuut langer Er was een moment aangebroken Het was precies het juiste moment Voor een gesprek En hij vroeg het mij Wat doe jij? Wat is jouw naam? Waar kom jij vandaan? Maar het duurde niet lang We zijn op het station En ik was zo gefrustreerd In feite verwoest Ik voel me gelukkig maar verdrietig Hadden we maar