Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: delta goodrem Songtekst: running away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: delta goodrem - running away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van running away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van delta goodrem! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van delta goodrem en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals running away .

Origineel

I close my eyes and make a wish for Inner peace and tranquillity inside My mind I feel it's changing Breaking down the defenses of my heart It's like a new adventure And this is my life No longer know the girl inside The stranger in my mind I'm running away. Running away from you Though I beg you to stay. I'm running away from you I'm running away. From predictable Miss reliable. So methodical Want to be individual. An original So radical. And desirable Put a message in a bottle Watch it sail across the ocean blue So free of limitations A vision I can only fantasize I'm floating in a new direction As this is my life No longer know the girl inside The stranger in my mind

 

Vertaling

Ik sluit mijn ogen en doe een wens Innerlijke rust en kalmte binnen Mijn geest, ik voel dat het verandert De verdediging van mijn hart afbreken Het is net een nieuw avontuur En dit is mijn leven Ik ken het meisje niet meer De vreemdeling in mijn gedachten Ik ren weg. Wegrennen van jou Hoewel ik je smeek om te blijven. Ik ren van je weg Ik ren weg. Van voorspelbaar Miss betrouwbaar. Zo methodisch Wil individueel zijn. Een originele Zo radicaal. En wenselijk Zet een boodschap in een fles Kijk hoe het over de oceaanblauw vaart Dus vrij van beperkingen Een visie waar ik alleen maar over kan fantaseren Ik zweef in een nieuwe richting Omdat dit mijn leven is Ik ken het meisje niet meer De vreemdeling in mijn gedachten