Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: delta goodrem Songtekst: take me home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: delta goodrem - take me home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take me home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van delta goodrem! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van delta goodrem en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take me home .

Origineel

It's late,e on I'm tired but I don't want to sleep Tonight, I want your body close to mine I won't need to say I love you You'll know, you'll know There's no need to say I want you You'll know Take me home, don't wanna spend the night without you Take me home, all I do is dream about you Take me home, take me home Your kiss, your touch Your hands, I long to feel the rush Your skin, right now Is all I'm thinking of I won't need to say I love you You'll know, you'll know There's no need to say I want you You'll know Take me home, don't wanna spend the night without you Take me home, all I do is dream about you Please, let's go Take me in you arms and say you'll take me home Take me home Don't make me pick, don't make me pick you I won't need to say I love you You'll know Take me home, don't wanna spend the night without you Take me home, all I do is dream about you Please, let's go Take me in you arms and say you'll take me home Take me home, oh, oh It's late,e on I'm tired but I don't want to sleep

 

Vertaling

Het is laat, e op Ik ben moe, maar ik wil niet slapen Vanavond wil ik dat je lichaam dicht bij het mijne ligt Ik hoef niet te zeggen dat ik van je hou Je zult het weten, je zult het weten Het is niet nodig om te zeggen dat ik je wil Je zal het weten Breng me naar huis, ik wil niet zonder jou overnachten Breng me naar huis, ik droom alleen maar van je Breng me naar huis, breng me naar huis Jouw kus, jouw aanraking Jouw handen, ik verlang ernaar de drukte te voelen Je huid, nu Is het enige waar ik aan denk Ik hoef niet te zeggen dat ik van je hou Je zult het weten, je zult het weten Het is niet nodig om te zeggen dat ik je wil Je zal het weten Breng me naar huis, ik wil niet zonder jou overnachten Breng me naar huis, ik droom alleen maar van je Laten we gaan Neem me in je armen en zeg dat je me naar huis brengt Breng me naar huis Laat me niet kiezen, laat me je niet kiezen Ik hoef niet te zeggen dat ik van je hou Je zal het weten Breng me naar huis, ik wil niet zonder jou overnachten Breng me naar huis, ik droom alleen maar van je Laten we gaan Neem me in je armen en zeg dat je me naar huis brengt Breng me naar huis, oh, oh Het is laat, e op Ik ben moe, maar ik wil niet slapen