Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: delta goodrem Songtekst: touch

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: delta goodrem - touch ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van touch? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van delta goodrem! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van delta goodrem en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals touch .

Origineel

This is the home where, where my mother told me anything can happen these are the pages where I kept my secrets underneath my bed and the heart shaped necklace that my father bought me then there's the park bench where I gave my first kiss away this is the bedroom that I painted purple when I first left home there is the journey that my car would take me to my days at work and the mountain I climbed after I fought the rain this is the goodbye that I gave my bestfriend for the very last time well I said to myself, said to my lover everything feels your touch everything good reaches another you never can feel too much but I when a butterfly moves its wings there's a storm happening somewhere this is the feeling that only you can give me and it gives me chills this is the last time that I said I need you, but I always will there's an old song when ites on the radio i've gotta pull over, cause it makes me feel like i'm home, i'm home, i'm home and i said to myself, said to my lover everything feels your touch everything good reaches another you never can feel too much but I when a butterfly moves its wings there's a storm happening somewhere yes it does, yes your touch, yes it does, yes your touch, yes it does do you really have to ask me? and your love, and your love, is your touch and your love is your touch did you hear it from somebody I said to myself, said to my lover everything feels your touch everything good reaches another you never can feel too much I said to myself, said to my lover everything feels your touch everything good reaches another you never can feel too much I said to myself, said to my lover everything feels your touch everything good reaches another you never can feel too much said to myself, said to my lover everything feels your touch everything good reaches another you never can feel too much

 

Vertaling

Dit is het huis waar mijn moeder me vertelde dat er van alles kan gebeuren dit zijn de pagina's waar ik mijn geheimen onder mijn bed bewaarde en de hartvormige ketting die mijn vader voor me kocht dan is er de bank in het park waar ik mijn eerste kus weggaf dit is de slaapkamer die ik paars heb geschilderd toen ik voor het eerst van huis ging er is de reis die mijn auto me zou brengen naar mijn dagen op het werk en de berg die ik beklom nadat ik tegen de regen had gevochten dit is het afscheid dat ik mijn allerbeste vriend voor de laatste keer heb gegeven Nou, ik zei tegen mezelf, zei tegen mijn geliefde dat alles je aanraking voelt al het goede bereikt een ander je kunt nooit teveel voelen maar ik wanneer een vlinder zijn vleugels beweegt er is ergens een storm aan het gebeuren dit is het gevoel dat alleen jij mij kunt geven en het geeft me koude rillingen dit is de laatste keer dat ik zei dat ik je nodig heb, maar dat zal ik altijd doen er is een oud liedje als het op de radio staat Ik moet stoppen, want daar krijg ik zin in ik ben thuis, ik ben thuis, ik ben thuis en ik zei tegen mezelf, zei tegen mijn geliefde dat alles je aanraking voelt al het goede bereikt een ander je kunt nooit teveel voelen maar ik wanneer een vlinder zijn vleugels beweegt er is ergens een storm aan het gebeuren ja het doet, ja je aanraking, ja het doet, ja je aanraking, Ja dat doet het moet je het me echt vragen? en jouw liefde, en jouw liefde, is jouw aanraking en jouw liefde is jouw aanraking heb je het van iemand gehoord Ik zei tegen mezelf, zei tegen mijn geliefde alles voelt aan al het goede bereikt een ander je kunt nooit teveel voelen Ik zei tegen mezelf, zei tegen mijn geliefde alles voelt aan al het goede bereikt een ander je kunt nooit teveel voelen Ik zei tegen mezelf, zei tegen mijn geliefde alles voelt aan al het goede bereikt een ander je kunt nooit teveel voelen zei tegen mezelf, zei tegen mijn geliefde dat alles je aanraking voelt al het goede bereikt een ander, je kunt nooit teveel voelen