Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: demi lovato Songtekst: about “fix a heart”

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: demi lovato - about “fix a heart” ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van about “fix a heart”? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van demi lovato! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van demi lovato en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals about “fix a heart” .

Origineel

[Demi Lovato talking about "Fix a Heart"] "Fix a Heart" is a really emotional song. It's about a break up, and the first time that I heard it, I cried, because I had just gone through a break up, and I sung the song, and I poured my heart out into it, and I just put myself back in that position into I was when I went through. Hmm, a heartache, and I think every girl, even guy can relate to this song, because break ups can never be easy. Basically, it's just a great break up song and it's really emotional and I hope you like the track!

 

Vertaling

[Demi Lovato praat over "Fix a Heart"] "Fix a Heart" is een echt emotioneel liedje. Het gaat over een breuk, en de eerste keer dat ik het hoorde, huilde ik, omdat ik net een breuk achter de rug had, en ik zong het lied, en ik stortte mijn hart erin uit, en ik plaatste mezelf terug in die positie waar ik was toen ik er doorheen ging. Hmm, een hartzeer, en ik denk dat elk meisje, zelfs een jongen, zich kan identificeren met dit lied, omdat het nooit gemakkelijk kan zijn om uit elkaar te gaan. Eigenlijk is het gewoon een geweldig break up liedje en het is echt emotioneel en ik hoop dat je het nummer leuk vindt!