Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: demi lovato Songtekst: confident (vara remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: demi lovato - confident (vara remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van confident (vara remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van demi lovato! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van demi lovato en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals confident (vara remix) .

Origineel

[Intro] Ha... (Oh-oh-oh) [Verse 1] It's time for me to take it I'm the boss right now Not gonna fake it Not when you go down 'Cause this is my game, and you better come to play I used to hold my freak back, now I'm letting go I make my own choice Bitch, I run this show So leave the lights on No, you can't make me behave [Pre-Chorus] You say I'm complicated You say I'm complicated Confident, confident, confident... [Verse 2] It's time to get the chains out Is your tongue tied up? 'Cause this is my ground and I'm dangerous And you can get off But it's all 'bout me tonight (Tonight, ha) [Outro] You say I'm complicated You say I'm complicated Confident, confident, confident...

 

Vertaling

[Intro] Ha... (Oh-oh-oh) [Verse 1] It's time for me to take it I'm the boss right now Ik ga niet doen alsof Not when you go down 'Cause this is my game, and you better come to play Vroeger hield ik mijn freak tegen, nu laat ik het los Ik maak mijn eigen keuze Bitch, ik run deze show Dus laat de lichten aan No, you can't make me behave [Pre-Chorus] Je zegt dat ik ingewikkeld ben Je zegt dat ik ingewikkeld ben Zelfverzekerd, zelfverzekerd, zelfverzekerd... [Verse 2] It's time to get the chains out Is je tong vastgebonden? 'Cause this is my ground and I'm dangerous And you can get off But it's all 'bout about me tonight. (Vanavond, ha) [Outro] Je zegt dat ik ingewikkeld ben You say I'm complicated Zelfverzekerd, zelfverzekerd, zelfverzekerd...