Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: demi lovato Songtekst: moves like jagger (maroon 5 live cover)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: demi lovato - moves like jagger (maroon 5 live cover) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van moves like jagger (maroon 5 live cover)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van demi lovato! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van demi lovato en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals moves like jagger (maroon 5 live cover) .

Origineel

Just shoot for the stars if it feels right. Then aim for my heart if you feel like. Take me away and make it okay. I swear I'll behave. You wanted control, so we waited. I put on a show, now I make it. You say I'm a kid, my ego is big. I don't give a shit. And it goes like this. Take me by the tongue and I'll know you. Kiss me 'til you're drunk and I'll show you. All the moves like Jagger. I've got the moves like Jagger. I've got the mooves like Jagger. I don't need to try to control you. Look into my eyes and I'll own you. With them moves like Jagger. I've got the moves like Jagger. I've got the mooves like Jagger. Maybe it's hard when you feel like you're broken and scarred. Nothing feels right. But when you're with me, I'll make you believe. That I've got the key. So get in the car, we can ride it. Wherever you want, get inside it. And you wanna steer, but I'm shifting gears. I'll take it from here. And it goes like this. Take me by the tongue and I'll know you. Kiss me 'til you're drunk and I'll show you. All the moves like Jagger. I've got the moves like Jagger. I've got the mooves like Jagger. I don't need to try to control you. Look into my eyes and I'll own you. With them moves like Jagger. I've got the moves like Jagger. I've got the mooves like Jagger. You wanna know how to make me smile. Take control, own me just for the night. And if I share my secret. You're gonna have to keep it. Nobody else can see this. So watch and learn, I won't show you twice. Head to toe, ooh baby rub me right. If I share my secret, you're gonna have to keep it. Nobody else can see this. And it goes like this. Take me by the tongue and I'll know you (take me by the tongue). Kiss me 'til you're drunk and I'll show you. All the moves like Jagger. I've got the moves like Jagger. I've got the mooves like Jagger. I don't need to try to control you. Look into my eyes and I'll own you. With them moves like Jagger. I've got the moves like Jagger. I've got the mooves like Jagger

 

Vertaling

Schiet gewoon naar de sterren als het goed voelt. Mik dan op mijn hart als je daar zin in hebt. Neem me mee en maak het goed. Ik zweer dat ik me zal gedragen. Jij wilde controle, dus hebben we gewacht. Ik voerde een show op, nu maak ik het. Je zegt dat ik een kind ben, mijn ego is groot. Het kan me geen reet schelen. En het gaat zo. Neem me bij de tong en ik zal je kennen. Kus me tot je dronken bent en ik zal het je laten zien. Alle bewegingen zoals Jagger. Ik heb de bewegingen zoals Jagger. Ik heb de bewegingen zoals Jagger. Ik hoef niet te proberen om je te controleren. Kijk in mijn ogen en ik zal je bezitten. Met de bewegingen zoals Jagger. Ik heb de bewegingen zoals Jagger. Ik heb de bewegingen zoals Jagger. Misschien is het moeilijk als je het gevoel hebt dat je gebroken bent en littekens hebt. Niets voelt goed. Maar als je bij mij bent, zal ik je laten geloven. Dat ik de sleutel heb. Dus stap in de auto, we kunnen rijden. Waar je maar wilt, stap in. En jij wilt sturen, maar ik ben aan het schakelen. Ik neem het vanaf hier over. En het gaat zo. Neem me bij de tong en ik zal je kennen. Kus me tot je dronken bent en ik zal het je laten zien. Alle bewegingen zoals Jagger. Ik heb de bewegingen zoals Jagger. Ik heb de bewegingen zoals Jagger. Ik hoef niet te proberen om je te controleren. Kijk in mijn ogen en ik zal je bezitten. Met de bewegingen zoals Jagger. Ik heb de bewegingen zoals Jagger. Ik heb de bewegingen zoals Jagger. Je wilt weten hoe je me laat lachen. Neem de controle, bezit me alleen voor de nacht. En als ik mijn geheim deel. Je zult het moeten bewaren. Niemand anders kan dit zien. Dus kijk en leer, ik zal het je geen twee keer laten zien. Van top tot teen, ooh baby wrijf me goed in. Als ik mijn geheim deel, zul je het moeten bewaren. Niemand anders kan dit zien. En het gaat zo. Neem me bij de tong en ik zal je kennen. Kus me tot je dronken bent en ik zal het je laten zien. Alle bewegingen zoals Jagger. Ik heb de bewegingen zoals Jagger. Ik heb de bewegingen zoals Jagger. Ik hoef niet te proberen om je te controleren. Kijk in mijn ogen en ik zal je bezitten. Met de bewegingen zoals Jagger. Ik heb de bewegingen zoals Jagger. Ik heb de mooves zoals Jagger