Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: demi lovato Songtekst: only color i see

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: demi lovato - only color i see ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van only color i see? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van demi lovato! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van demi lovato en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals only color i see .

Origineel

Confederate flag in the window. Givin' us looks everywhere we go. We're no different, you and I. Just a couple shades off, but it's alright. Dark eyes, brown skin. Let me breathe, let me breathe you in. Paint it true, baby, make it all blend. Cause your love is the only color I see. Everything we are is perfect to me. And I don't give a. I don't give a damn what they think. Cause baby our love is the only color I see. Yeah. Little do they know we got the same blood. Ain't nothing in the world is gonna tame us. Close mind, cold eyes stuck in always. Got a technicolor love so it's ok. Dark eyes, brown skin. Let me breathe, let me breathe you in. Paint it true, baby, make it all blend. Cause your love is the only color I see. Everything we are is perfect to me. And I don't give a. I don't give a damn what they think. Cause baby our love is the only color I see. Yeah. Cause your love is the only color I see. Everything we are is perfect to me. I don't give a damn. I don't give a damn what the think. Cause your love is the only color I see. I see

 

Vertaling

Confederale vlag in het raam. Ze kijken ons overal aan. Wij zijn niet anders, jij en ik. Alleen een paar tinten verschil, maar dat is niet erg. Donkere ogen, bruine huid. Laat me ademen, laat me je inademen. Schilder het waar, baby, laat het allemaal mengen. Want jouw liefde is de enige kleur die ik zie. Alles wat we zijn is perfect voor mij. En het kan me geen reet schelen wat ze denken. Want baby onze liefde is de enige kleur die ik zie. Ja. Weinig weten ze dat we hetzelfde bloed hebben. Niets in de wereld kan ons temmen. Close mind, cold eyes stuck in always. Hebben een technicolor liefde dus het is ok. Donkere ogen, bruine huid. Laat me ademen, laat me je inademen. Paint it true, baby, make it all blend. Want jouw liefde is de enige kleur die ik zie. Alles wat we zijn is perfect voor mij. En het kan me geen reet schelen wat ze denken. Want baby onze liefde is de enige kleur die ik zie. Yeah. Want jouw liefde is de enige kleur die ik zie. Alles wat we zijn is perfect voor mij. Ik geef er geen moer om. Het kan me niet schelen wat ze denken. Want jouw liefde is de enige kleur die ik zie. Ik zie...