Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Demi Lovato Songtekst: Tell Me You Love Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Demi Lovato - Tell Me You Love Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Tell Me You Love Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Demi Lovato! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter D van Demi Lovato en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Tell Me You Love Me .

Origineel

Oh no, here we go again Fighting over what I said I'm sorry, yeah I’m sorry Bad at love, no, I'm not good at this But I can't say I’m innocent Not hardly, but I'm sorry And all my friends, they know and it's true I don't know who I am without you I got it bad, baby Got it bad Oh, tell me you love me I need someone on days like this, I do On days like this Oh, tell me you love me I need someone On days like this, I do On days like this Oh, can you hear my heart say No, you ain't nobody 'til you got somebody You ain't nobody 'til you got somebody And I hope I never see the day That you move on and be happy without me Without me What’s my hand without your heart to hold? I don’t know what I'm living for If I’m living without you All my friends, they know and it's true I don't know who I am without you I've got it bad, baby I got it bad Oh, tell me you love me I need someone on days like this, I do On days like this Oh, tell me you love me I need someone On days like this, I do On days like this Oh, can you hear my heart say You ain’t nobody 'til you got somebody You ain't nobody 'til you got somebody My heart's like No, you ain't nobody 'til you got somebody You ain't nobody 'til you got somebody Everything I need Is standing in front of me I know that we will be alright, alright, yeah Through the ups and downs Baby, I'ma stick around I promise we will be alright, alright Oh, tell me you love me I need someone on days like this, I do On days like this Oh, tell me you love me I need someone On days like this, I do On days like this Oh, can you hear my heart say You ain't nobody 'til you got somebody You ain't nobody 'til you got somebody Everything I need Is standing right in front of me I know that we will be alright, alright, yeah

 

Vertaling

Oh nee, hier gaan we weer Vechten over wat ik zei Het spijt me, het spijt me Slecht in de liefde, nee, ik ben hier niet goed in Maar ik kan niet zeggen dat ik onschuldig ben Niet moeilijk, maar het spijt me En al mijn vrienden, zij weten het en het is waar Ik weet niet wie ik ben zonder jou Ik heb het slecht, schat Heb het slecht Oh, zeg me dat je van me houdt Ik heb iemand nodig op dagen als deze, dat doe ik Op dagen als deze Oh, zeg me dat je van me houdt ik heb iemand nodig Op dagen als deze doe ik dat Op dagen als deze Oh, kun je mijn hart horen zeggen Nee, je bent niemand totdat je iemand hebt Je bent niemand totdat je iemand hebt En ik hoop dat ik de dag nooit zie Dat je verder gaat en gelukkig bent zonder mij Zonder mij Wat is mijn hand zonder je hart vast te houden? Ik weet niet waarvoor ik leef Als ik zonder jou leef Al mijn vrienden, zij weten het en het is waar Ik weet niet wie ik ben zonder jou Ik heb het slecht, schat Ik heb het slecht Oh, zeg me dat je van me houdt Ik heb iemand nodig op dagen als deze, dat doe ik Op dagen als deze Oh, zeg me dat je van me houdt ik heb iemand nodig Op dagen als deze doe ik dat Op dagen als deze Oh, kun je mijn hart horen zeggen Je bent niemand totdat je iemand hebt Je bent niemand totdat je iemand hebt Mijn hart is zo Nee, je bent niemand totdat je iemand hebt Je bent niemand totdat je iemand hebt Alles wat ik nodig heb Staat voor me Ik weet dat het goed komt, oke Door de ups en downs Schat, ik blijf maar rondhangen Ik beloof dat we oké zijn, oké Oh, zeg me dat je van me houdt Ik heb iemand nodig op dagen als deze, dat doe ik Op dagen als deze Oh, zeg me dat je van me houdt ik heb iemand nodig Op dagen als deze doe ik dat Op dagen als deze Oh, kun je mijn hart horen zeggen Je bent niemand totdat je iemand hebt Je bent niemand totdat je iemand hebt Alles wat ik nodig heb Staat recht voor me Ik weet dat het goed komt, oke