Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: demi lovato Songtekst: this is me (acoustic full version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: demi lovato - this is me (acoustic full version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this is me (acoustic full version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van demi lovato! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van demi lovato en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this is me (acoustic full version) .

Origineel

This Is Me [Acoustic Full Version] Always been the kind of girl That hid my face So afraid to tell the world What I've got to say But I have this dream Right inside of me I'm gonna let it show It's time to let you know To let you know This is real, this is me I'm exactly where I'm supposed to be now Gonna let the light shine on me Now I've found who I am There's no way to hold it in No more hiding who I wanna be This is me Do you know what it's like To feel so in the dark? To dream about a life Where you're the shining star Even though it seems Like it's too far away I have to believe in myself It's the only way This is real, this is me I'm exactly where I'm supposed to be now Gonna let the light shine on me Now I've found who I am There's no way to hold it in No more hiding who I wanna be This is me You're the voice I hear inside my head The reason that I'm singing I need to find you, I gotta find you You're the missing piece I need The song inside of me I need to find you, I gotta find you This is real, this is me I'm exactly where I'm supposed to be now Gonna let the light shine on me There's no way to hold it in No more hiding who I wanna be This is me, this is me Now I've found who I am There's no way to hold it in No more hiding who I wanna be This is me

 

Vertaling

This Is Me [Akoestische Volledige Versie] Always been the kind of girl That hide my face So afraid to tell the world What I've got to say But I have this dream Recht binnen in mij I'm gonna let it show Het is tijd om het je te laten weten Om je te laten weten Dit is echt, dit ben ik Ik ben precies waar ik nu zou moeten zijn Gonna let the light shine on me Nu heb ik gevonden wie ik ben Er is geen manier om het in te houden Niet meer verbergen wie ik wil zijn Dit ben ik Weet je hoe het is om je zo in het donker te voelen? Om te dromen over een leven Waar jij de stralende ster bent Ook al lijkt het dat het te ver weg is Ik moet in mezelf geloven Het is de enige manier Dit is echt, dit ben ik Ik ben precies waar ik nu zou moeten zijn Gonna let the light shine on me Now I've found who I am There's no way to hold it in Ik verberg niet meer wie ik wil zijn Dit ben ik You're the voice I hear inside my head De reden dat ik zing Ik moet je vinden, ik moet je vinden Jij bent het ontbrekende stukje dat ik nodig heb Het lied in mij Ik moet je vinden, ik moet je vinden Dit is echt, dit ben ik Ik ben precies waar ik nu zou moeten zijn Gonna let the light shine on me There's no way to hold it in No more hiding who I wanna be Dit ben ik, dit ben ik Now I've found who I am There's no way to hold it in No more hiding who I wanna be Dit ben ik