Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Demis Roussos Songtekst: Island Of Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Demis Roussos - Island Of Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Island Of Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Demis Roussos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter D van Demis Roussos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Island Of Love .

Origineel

"Island Of Love" My love waits by a lonely shore Grey eyes that look out for me Tray winds, that's your doubt destiny(?) Call out across the sea from our island of love Island of love, island of dreams Bringing her love to me Send her my love, tell her my dreams Tell her to wait for me One night under a summer moon Soft eyes, that say them all A tender touch that says: "I want you so" Longing takes me back to the island of love Island of love, island of dreams Sun in the wine-dark sea Send her my love, tell her my dreams Bring back her love to me Island of love, island of dreams Ask her where she waits for me Island of love, island of dreams, Island of fantasy Send her my love, tell her my dreams Bring back her love to me

 

Vertaling

"Eiland Van Liefde" Mijn liefde wacht op een eenzame kust Grijze ogen die uitkijken voor mij Tray winden, dat is je twijfel bestemming (?) Roep over de zee uit ons eiland van liefde Eiland van liefde, eiland van dromen Breng haar liefde aan mij Stuur haar mijn liefde, vertel haar mijn dromen Zeg dat ze op mij wacht Een nacht onder een zomermaand Zachte ogen, dat zeggen ze allemaal Een tedere aanraking die zegt: "Ik wil je zo" Longing brengt me terug naar het eiland van liefde Eiland van liefde, eiland van dromen Zon in de wijn-donkere zee Stuur haar mijn liefde, vertel haar mijn dromen Breng haar liefde terug naar mij Eiland van liefde, eiland van dromen Vraag haar waar ze op me wacht Eiland van de liefde, eiland van dromen, Eiland van fantasie Stuur haar mijn liefde, vertel haar mijn dromen Breng haar liefde terug naar mij