Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Demon Hunter Songtekst: Deteriorate

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Demon Hunter - Deteriorate ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Deteriorate? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Demon Hunter! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter D van Demon Hunter en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Deteriorate .

Origineel

Time has had it's way with me My broken, tired hands can't build a thing The wires that have held me still Embedded now in flesh, define my will The idle of my days has won The empty I have fed has made me num Despite what you will find in me The failures of my past still swell beneath (Prechorus) I need a heart that carries on through the pain When the walls start collapsing again Give me a soul that never ceases to follow Despite the infection within (chorus) Our careless feet leaving trails Never minding the fragile dirt we all end in (x2) This is where i find my fall The cares that held me life don't work at all And every step away from here Is closer to the plague I hold so dear (Prechorus) (Chorus) Awaiting my end Breathing in the day that finds me new Redemption begins Bleeding out the flaws in place of you(x2) (Chorus)

 

Vertaling

De tijd heeft het met mij gedaan Mijn gebroken, vermoeide handen kunnen niets opbouwen De draden die me nog steeds hebben gehouden Nu ingebed in vlees, definieer mijn wil De rust van mijn dagen heeft gewonnen De lege die ik heb gevoed heeft me gemaakt Ondanks wat je in mij vindt De mislukkingen van mijn verleden zwellen nog onder (Pre refrein) Ik heb een hart nodig die door de pijn voortzet Wanneer de muren beginnen te vallen Geef me een ziel die nooit ophoudt te volgen Ondanks de infectie binnen (koor) Onze onzorgvuldige voeten verlaten paden Nooit denken aan het kwetsbare vuil dat we allemaal eindigen in (x2) Dit is waar ik mijn val vind De zorgen die me het leven hielden werken helemaal niet En elke stap hier vandaan Is dichter bij de pest, ik hou zo lief (Pre refrein) (Koor) In afwachting van mijn einde Adem in de dag dat me nieuw vindt De verlossing begint De fouten in de plaats van u uitblazen (x2) (Koor)