Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: demon hunter Songtekst: undying

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: demon hunter - undying ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van undying? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van demon hunter! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van demon hunter en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals undying .

Origineel

Ever since the day that I was made I’ve been deciding the end. And I was made of wood and stone that won’t diminish or bend. So when the heavy hand of death is here to take me away. I’ll be the solid grip of time, forever holding my stay. Nobody ever made a force that took a beating like me. I call the earth and every scum to come and try to fight me. Cus when I made the choice to live beyond the dirt that we tread. I felt the curse of mortal limit fall before it was said. (Pre-chorus:). When this season ends.... (Chorus:). One final heart-break. And blinding lights will guide our way. Free us our blind state. They will call us by our name. Undying. Tearing through these days I find the tolerance to strive and push on. I know what lies beyond this life for me is already won. No one can take away the blood that covers over my fall. Without the blood of perfect life I know I’m nothing at all. So now I reign forever hallowed in eternity’s hand. No man can shake me from the everlasting ground that I stand. (Pre-chorus). (Chorus). We are the ones who will still remain when all is laid to waste. We are the ones who, when angels cry, will see them face to face. We are the ones. (Chorus)

 

Vertaling

Sinds de dag dat ik werd gemaakt, heb ik over het einde beslist. En ik ben gemaakt van hout en steen dat niet zal verkleinen of buigen. Dus als de zware hand van de dood hier is om mij weg te nemen. Ik zal de vaste greep van de tijd zijn, voor altijd mijn verblijf vasthoudend. Niemand heeft ooit een kracht gemaakt die tegen een stootje kan zoals ik. Ik roep de aarde en elk gespuis om te komen en proberen om me te bestrijden. Cus toen ik de keuze maakte om verder te leven dan het vuil dat we betreden. Ik voelde de vloek van de sterfelijke grens vallen voordat het gezegd was. (Pre-chorus:). Wanneer dit seizoen eindigt... (Refrein:). Een laatste hartzeer. En verblindende lichten zullen onze weg wijzen. Ons bevrijden van onze blinde staat. Ze zullen ons bij onze naam noemen. Onsterfelijk. Scheurend door deze dagen vind ik de tolerantie om te streven en door te gaan. Ik weet dat wat na dit leven ligt voor mij al gewonnen is. Niemand kan het bloed wegnemen dat mijn val bedekt. Zonder het bloed van perfect leven weet ik dat ik helemaal niets ben. Dus nu heers ik voor altijd geheiligd in de hand van de eeuwigheid. Geen mens kan mij van de eeuwige grond afbrengen waar ik sta. (Pre-chorus). (Refrein). Wij zijn degenen die overblijven als alles verwoest is. Wij zijn degenen die, wanneer engelen huilen, hen van aangezicht tot aangezicht zullen zien. Wij zijn degenen. (refrein)