Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: demons wizards Songtekst: lunar lament

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: demons wizards - lunar lament ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lunar lament? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van demons wizards! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van demons wizards en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lunar lament .

Origineel

Take a look at me So cold and all alone I drift around in circles And I can't reach the sun You saints and sinners Your peace and war I drift alone in silence 'Cause I can't reach the sun It's all I long for The heat of the sun It's all I long for What I'm wishing for is the blessing of the sun Just open up and see Forget what you've been told I'm existing hopelessly 'Cause I can't reach the sun Darkness covers me My soul has yet to long I'm looking for serenity 'Cause I can't reach the sun It's all I long for The heat of the sun It's all I long for What I'm wishing for is the blessing of the sun Save me from these endless days Release me here and now 'Cause I can't reach the sun Save me from these endless days Release me here and now 'Cause I can't reach the sun Here I am Still the same Round and round Every day Fighting hard now I must push on Feed the challenge But even if I miss I'll land among the stars Take another look At yourself what do you see? You drift alone in circles And you can't reach the sun Are you a prisoner Of an endless war Or trapped in sadness You can't reach the sun It's all I long for The heat of the sun It's all I long for What I'm wishing for is the blessing of the sun It's all I long for The heat of the sun It's all I long for What I'm wishing for is the blessing of the sun What I'm wishing for is the blessing of the sun Save me from these endless days Release me here and now 'Cause I can't reach the sun Save me from these endless days Release me here and now 'Cause I can't reach the sun

 

Vertaling

Kijk eens naar mij Zo koud en helemaal alleen Ik drijf rond in cirkels En ik kan de zon niet bereiken Jullie heiligen en zondaars Uw vrede en oorlog Ik drijf alleen rond in stilte 'Omdat ik de zon niet kan bereiken Het is alles waar ik naar verlang De warmte van de zon Dat is alles waar ik naar verlang Waar ik naar verlang is de zegen van de zon Stel je open en zie Vergeet wat je verteld is Ik besta hopeloos 'Omdat ik de zon niet kan bereiken Duisternis bedekt me Mijn ziel heeft nog geen tijd Ik ben op zoek naar sereniteit Want ik kan de zon niet bereiken Dat is alles waar ik naar verlang De warmte van de zon Dat is alles waar ik naar verlang Waar ik naar wens is de zegen van de zon Red me van deze eindeloze dagen Bevrijd me hier en nu Want ik kan de zon niet bereiken Red me van deze eindeloze dagen Bevrijd me hier en nu Want ik kan de zon niet bereiken Hier ben ik Nog steeds hetzelfde Rond en rond Iedere dag Hard aan het vechten nu Ik moet doorzetten De uitdaging aangaan Maar zelfs als ik mis land ik tussen de sterren Kijk nog eens Naar jezelf, wat zie je? Je drijft alleen rond in cirkels En je kunt de zon niet bereiken Ben je een gevangene Van een eindeloze oorlog Of gevangen in verdriet Je kunt de zon niet bereiken Het is alles waar ik naar verlang De warmte van de zon Dat is alles waar ik naar verlang Waar ik naar verlang is de zegen van de zon Het is alles waar ik naar verlang De warmte van de zon Het is alles waar ik naar verlang Wat ik wens is de zegen van de zon Wat ik wens is de zegen van de zon Red me van deze eindeloze dagen Bevrijd me hier en nu Want ik kan de zon niet bereiken Red me van deze eindeloze dagen Bevrijd me hier en nu Want ik kan de zon niet bereiken