Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: denis e denilson Songtekst: tá me chamando

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: denis e denilson - tá me chamando ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tá me chamando? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van denis e denilson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van denis e denilson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tá me chamando .

Origineel

Estou sentindo uma coisa assim. Diferente. Não é só saudade também não é só. Ilusão. E te vejo e te sinto. Tão perto de mim. A distância não impede. Que eu possa te ver. Hoje eu acordei. Ouvindo a sua voz. Essa voz de menina. Que vem me falar. Que precisa desse amor. Necessita desse olhar. Quer me ver e agora. Vive a me buscar. Tá me chamando. Em pensamento. Eu tô sentindo. Teu sofrimento. Tá me chamando. Eu tô ouvindo. Espere um pouco. Já estou indo. Eu também preciso de você. Tô chegando pra viver. Esse amora até morrer

 

Vertaling

Ik voel me ongeveer zo. Anders. Het is ook niet alleen verlangen. Illusie. En ik zie je en voel je. Zo dicht bij mij. De afstand houdt niet op. Dat ik je kan zien. Vandaag werd ik wakker. Je stem te horen. Essa voz de menina. Que vem me falar. Que precisa desse amor. Necessita esse olhar. Wil je me nu verifiëren. Vive a buscar me. Tá roept me. in gedachten. Ik begrijp je. Je lijden. Het roept me. Ik hoor het. Wacht eens even. Ik kom eraan. Ik heb jou ook nodig. Ik kom om te leven. Deze baby houdt ervan om te sterven