Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: denise decaro Songtekst: it had to be you (medley)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: denise decaro - it had to be you (medley) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it had to be you (medley)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van denise decaro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van denise decaro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it had to be you (medley) .

Origineel

It had to be you, it had to be you. I wandered around and finally found the somebody who Could make me be true, could make me feel blue, And even be glad just to be sad thinkin' of you. Some others I've seen might never be mean Might never be cross or try to be boss, But they wouldn't do. For nobody else gave me a thrill. With all your faults, I love you still, It had to be you, wonderful you, It had to be you. It had to be you, it had to be you. I wandered around and finally found somebody who Could make me be true, could make me be blue, And even be glad just to be sad thinkin' of you. Some others I've seen might never be mean Might never be cross or try to be boss, But they wouldn't do. For nobody else gave me a thrill. With all your faults, I love you still. It had to be you, wonderful you It had to be you.

 

Vertaling

Jij moest het zijn, jij moest het zijn. Ik zwierf rond en vond eindelijk de persoon die me waar kon maken, me blauw kon laten voelen, en zelfs blij kan zijn om verdrietig te zijn door aan jou te denken. Sommige anderen die ik heb gezien zouden nooit gemeen zijn Misschien nooit boos zijn of proberen de baas te spelen, Maar ze zouden het niet doen. Want niemand anders gaf me een kick. Met al je fouten, ik hou nog steeds van je, Jij moest het zijn, geweldige jij, Jij moest het zijn. Jij moest het zijn, jij moest het zijn. Ik zwierf rond en vond eindelijk iemand die me waar kon laten zijn, me blauw kon laten zijn, En zelfs blij kan zijn om verdrietig te zijn, denkend aan jou. Sommige anderen die ik heb gezien zouden nooit gemeen zijn Misschien nooit boos zijn of proberen de baas te spelen, Maar ze zouden het niet doen. Want niemand anders gaf me een kick. Met al je fouten, ik hou nog steeds van je. Jij moest het zijn, geweldige jij Jij moest het zijn.