Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: denison witmer Songtekst: grandma mary

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: denison witmer - grandma mary ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van grandma mary? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van denison witmer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van denison witmer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals grandma mary .

Origineel

Mary, you are the bird inside the hand Of St. Francis in the garden where he stands. Handwriting, a birth mark, and a quilt, Mother to my mother and to me. And to me. Mary, you are the mason jars in spring, The kitchen with the view across a hill. First memory is a Bible verse in song, The organ while my family sings along. We sing along. And on the calendar when I leave A little note for you, so you see When I'm gone, I never go too far. Your heart is my heart, Your blood, my blood. When I'm gone, I never get too far. Mother to my mother and to me.

 

Vertaling

Maria, jij bent de vogel in de hand van St. Franciscus in de tuin waar hij staat. Handschrift, een geboorteteken, en een quilt, Moeder voor mijn moeder en voor mij. En voor mij. Mary, jij bent de mason jars in de lente, De keuken met het uitzicht over een heuvel. De eerste herinnering is een bijbelvers in zang, Het orgel terwijl mijn familie meezingt. We zingen mee. En op de kalender als ik vertrek Een klein briefje voor jou, zodat je ziet Als ik weg ben, ga ik nooit te ver. Jouw hart is mijn hart, Jouw bloed, mijn bloed. Als ik weg ben, ga ik nooit te ver. Moeder voor mijn moeder en voor mij.