Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dennis cathy Songtekst: just another dream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dennis cathy - just another dream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just another dream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dennis cathy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dennis cathy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just another dream .

Origineel

The stars say you're my best lover Matched up like sugar for a cake They say our love could conquer anything I'd always hide my feelings Keep them so cool and so contained This time it's something I just can't retain 'Cause you give me a good vibe don't you know baby You give me funky love, funky love Could this be what love's all about baby Or is it just another dream Is this for real or is it just another dream Is this for real or is it just another dream Is this for real or is it just another dream Is this for real or is it just another dream Your voice it calls me everywhere It haunts my room most every night This thing has sure enough got me on the line No chance for explanation It seems my heart has led the way Is this my chance to find mon amour parfait 'Cause you give me a good vibe don't you know baby You give me funky love, funky love Could this be what love's all about baby Or is it just another dream Is this for real or is it just another dream Is this for real or is it just another dream Is this for real or is it just another dream Is this for real or is it just another dream Love can be so misleading I'd cross the earth both land and sea When I feel that moment badgering me Could be it's just illusion But in feeling something good indeed Is this where loving starts to mirror my dreams 'Cause you give me a good vibe don't you know baby You give me funky love, funky love Could this be what love's all about baby Or is it just another dream Is this for real or is it just another dream Is this for real or is it just another dream Is this for real or is it just another dream Is this for real or is it just another dream

 

Vertaling

De sterren zeggen dat je mijn beste minnaar bent Bij elkaar passend als suiker voor een taart Ze zeggen dat onze liefde alles kan overwinnen Ik zou altijd mijn gevoelens verbergen Hield ze zo koel en zo beheerst Deze keer is het iets wat ik gewoon niet kan vasthouden 'Cause you give me a good vibe don't you know baby Je geeft me funky liefde, funky liefde Zou dit kunnen zijn waar liefde allemaal om draait baby Or is it just another dream Is dit echt of is het gewoon een droom Is dit echt of is het gewoon een droom Is dit echt of is het gewoon een droom Is dit echt of is het gewoon een andere droom Jouw stem roept me overal Het spookt bijna elke nacht door mijn kamer Dit ding heeft me zeker genoeg aan de lijn Geen kans op uitleg Het lijkt erop dat mijn hart me de weg heeft gewezen Is dit mijn kans om mon amour parfait te vinden 'Cause you give me a good vibe don't you know baby You give me funky love, funky love Zou dit kunnen zijn waar liefde allemaal om draait baby Or is it just another dream Is dit echt of is het gewoon een droom Is dit echt of is het gewoon een droom Is dit echt of is het gewoon een droom Is dit echt of is het gewoon een droom Liefde kan zo misleidend zijn Ik zou de aarde oversteken, zowel land als zee Als ik voel dat het moment me kwelt Misschien is het maar een illusie Maar als ik iets goeds voel Is dit waar liefde mijn dromen begint te weerspiegelen 'Cause you give me a good vibe don't you know baby You give me funky love, funky love Zou dit kunnen zijn waar liefde allemaal om draait baby Or is it just another dream Is dit echt of is het gewoon een droom Is dit echt of is het gewoon een droom Is dit echt of is het gewoon een droom Is dit echt of is het gewoon een droom