Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: denny berthiaume Songtekst: moonglow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: denny berthiaume - moonglow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van moonglow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van denny berthiaume! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van denny berthiaume en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals moonglow .

Origineel

It must have been moonglow, way up in the blue It must have been moonglow that led me straight to you I still hear you sayin', "Dear one, hold me fast" And I keep on prayin', "Oh Lord, please let this last" We seemed to float right through the air Heavenly songs seemed to come from everywhere And now when there's moonglow, way up in the blue I'll always remember, that moonglow gave me you It must have been moonglow, way up in the blue It must have been moonglow that led me straight to you I still hear you sayin', "Sweet child, hold me fast" And I keep on prayin', "Oh Lord, please let this last" We seemed to float right through the air Heavenly songs seemed to come from everywhere And now when there's moonglow, way up in the blue I'll always remember, that moonglow gave me you

 

Vertaling

Het moet maanlicht geweest zijn, hoog in de blauwe lucht Het moet maanlicht geweest zijn dat me recht naar jou geleid heeft Ik hoor je nog steeds zeggen, "Lieverd, hou me vast" En ik blijf bidden, "Oh Heer, laat dit alstublieft duren" We leken door de lucht te zweven Hemelse liederen leken overal vandaan te komen And now when there's moonglow, way up in the blue Ik zal altijd onthouden, dat maanlicht me jou gaf Het moet maanlicht zijn geweest, hoog in de blauwe lucht Het moet maanlicht geweest zijn dat me recht naar jou geleid heeft Ik hoor je nog zeggen, "Lief kind, hou me vast" En ik blijf bidden, "Oh Heer, laat dit alstublieft duren" We leken door de lucht te zweven Hemelse liederen leken overal vandaan te komen And now when there's moonglow, way up in the blue Ik zal altijd onthouden, dat maanlicht gaf me jou