Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: denny doherty Songtekst: lay me down (roll me out to sea)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: denny doherty - lay me down (roll me out to sea) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lay me down (roll me out to sea)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van denny doherty! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van denny doherty en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lay me down (roll me out to sea) .

Origineel

Got dust on my piano And dishes in the sink Your side of the bed is cold I haven't slept a wink So I read your goodbye letter To the face inside my drink Lay me down and roll me out to sea Got your picture in my wallet And some pictures in my mind A pocketful of memories I never thought I'd find And it's rainin' like a Monday And the world seems so unkind So lay me down and roll me out to sea [Chorus] Lay me down, roll me out to sea Calling on a mighty wave to cover me Lay me down Roll me out to sea Heaven, if you're ready shine your light on me Now listen to my story Cause I haven't told it all I saw her with her new love She turned to me and called When they asked, "How ya' doing?" I could crumbled like a wall So lay me down and roll me out to sea [Chorus]

 

Vertaling

Ik heb stof op mijn piano En afwas in de gootsteen Jouw kant van het bed is koud Ik heb geen oog dichtgedaan Dus ik lees je afscheidsbrief Aan het gezicht in mijn drankje Leg me neer en rol me de zee op Ik heb je foto in mijn portemonnee En wat foto's in mijn hoofd Een zak vol herinneringen I never thought I'd find And it's rainin' like a Monday And the world seems so unkind So lay me down and roll me out to sea [refrein] Leg me neer, roll me out to sea Roepend op een machtige golf om me te bedekken Lay me down Rol me de zee op Hemel, als je klaar bent schijn je licht op mij Luister nu naar mijn verhaal Want ik heb het nog niet allemaal verteld Ik zag haar met haar nieuwe liefde Ze draaide zich om naar mij en riep Toen ze vroegen, "Hoe gaat het met je?" Ik kon afbrokkelen als een muur So lay me down and roll me out to sea [refrein]