Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: denver harbor Songtekst: pop manifesto

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: denver harbor - pop manifesto ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pop manifesto? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van denver harbor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van denver harbor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pop manifesto .

Origineel

Just another day of washing out the taste Counting up the times you let me down I'm walking through this hell and talking to myself And every day just wondering if you're missing me around And every open door leads me nowhere I've not been before Standing on the edge of sanity reaching out for you There's no hope for me Suffering from truth and dying for abuse Against my better judgment I regress I'd give you one more chance without a second glance This might be the end of me but I will take that test You diagnose my misery while empathy just fills your eyes Another reason I am so far gone I'm stuck here in the in between swimming in your sea of lies And I know this pain it will go on and on

 

Vertaling

Gewoon weer een dag om de smaak uit te wassen Tel de keren dat je me in de steek liet Ik loop door deze hel en praat tegen mezelf En ik vraag me elke dag af of je me mist En elke open deur leidt me nergens heen waar ik niet eerder ben geweest Staande aan de rand van gezond verstand reikt naar je uit Er is geen hoop voor mij Lijden aan de waarheid en sterven voor misbruik Tegen beter weten in ga ik achteruit Ik zou je nog een kans geven zonder een tweede blik Dit is misschien het einde van mij, maar ik zal die test afleggen Je diagnosticeert mijn ellende terwijl empathie je ogen vult Nog een reden waarom ik zo ver weg ben Ik zit hier vast tussen het zwemmen in je zee van leugens En ik ken deze pijn, het zal maar doorgaan