Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: denver harbor Songtekst: satisfied

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: denver harbor - satisfied ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van satisfied? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van denver harbor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van denver harbor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals satisfied .

Origineel

I'm burned by the sweetest fire Victim to my desire And the hardest thing is you don't seem to notice I love the games you play Lying to my face And I don't even care at all One miracle you left me here And all my faith Just disappears One miracle This hearts yours again Bleeding in your hands And I hope you're satisfied satisfied Pull me back to start Watch me fall apart I hope you're satisfied Satisfied I'm riding on your wave you crush me when you break And I swallow all my self-control My karma's brought you here Take your souvenir And cut me into pieces

 

Vertaling

Ik ben verbrand door het zoetste vuur Slachtoffer van mijn verlangen En het moeilijkste is dat je het niet merkt Ik ben dol op de games die je speelt Liegen tegen mijn gezicht En het kan me helemaal niet schelen Een wonder dat je me hier hebt achtergelaten En al mijn geloof Verdwijnt gewoon Een wonder Deze harten zijn weer van jou Bloeden in je handen En ik hoop dat je tevreden tevreden bent Trek me terug om te beginnen Kijk hoe ik uit elkaar val Ik hoop dat je tevreden bent Tevreden Ik rijd op je golf, je verplettert me als je breekt En ik slik al mijn zelfbeheersing in Mijn karma heeft je hier gebracht Neem je souvenir mee En snijd me in stukjes