Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: denver harbor Songtekst: way back home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: denver harbor - way back home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van way back home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van denver harbor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van denver harbor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals way back home .

Origineel

Asking for another day when you know it hurts To tell you I just wanna stay would be so much worse And even though the sky is clear rain's stilling down But I know that heaven is waiting for me The next time I'm around Wherever I go I'm taking you with me Deep in my soul you always will be my way back home You're my way back home Waving as I pull away and you play your part I'm taking all of this pain but I'll leave my heart And even though the sky is clear rain's stilling down But I know that heaven is waiting for me The next time I'm around Wherever I go I'm taking you with me Deep in my soul you always will be my way back home You're my way back home Counting the days till we're together you have my heart Now and forever you're my way back You're my way back home again Know that I'd give up everything Just for another day here in your arms Know that I'd give up everything I'd give it all away just for another day

 

Vertaling

Een andere dag vragen als je weet dat het pijn doet Om je te vertellen dat ik gewoon wil blijven, zou zoveel erger zijn En hoewel de lucht helder is, valt de regen stil Maar ik weet dat de hemel op me wacht De volgende keer dat ik er ben Waar ik ook heen ga, ik neem je mee Diep in mijn ziel zul je altijd mijn weg naar huis zijn Je bent mijn weg terug naar huis Zwaai terwijl ik wegrijd en jij speelt jouw rol Ik neem al deze pijn, maar ik verlaat mijn hart En hoewel de lucht helder is, valt de regen stil Maar ik weet dat de hemel op me wacht De volgende keer dat ik er ben Waar ik ook heen ga, ik neem je mee Diep in mijn ziel zul je altijd mijn weg naar huis zijn Je bent mijn weg terug naar huis Tel de dagen tot we samen zijn, je hebt mijn hart Nu en voor altijd ben je mijn weg terug Je bent weer mijn weg terug naar huis Weet dat ik alles zou opgeven Nog een dag hier in je armen Weet dat ik alles zou opgeven Ik zou het allemaal nog een dag weggeven