Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: denzel lawrence Songtekst: please dont go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: denzel lawrence - please dont go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van please dont go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van denzel lawrence! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van denzel lawrence en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals please dont go .

Origineel

I love you Yeah Babe, I love you so I want you to know That I'm going to miss your love The minute you walk out that door So please don't go Don't go Don't go away Please don't go Don't go I'm begging you to stay If you leave At least in my lifetime I've had one dream come true I was blessed to be loved By someone as wonderful as you So please don't go Don't go Don't go away Please don't go Don't go I'm begging you to stay Hey, hey, hey Yeah Babe, I love you so I, Iwant yo to know That I'm going to miss your love The minute you walk out that door So please don't go Don't go Don't go away Hey, hey, hey I need your love I'm down on my knees Beggin' please, please, please Don't go Don't you hear me baby please don't go Don't leave me now Oh, no, no, no, no Please don't go I want you to know That I, I, I, love you so Don't leave me baby Please don't go

 

Vertaling

Ik hou van je. Yeah Schat, ik hou zoveel van je Ik wil dat je weet dat ik je liefde ga missen Op het moment dat je die deur uitloopt Dus ga alsjeblieft niet weg Ga niet weg Ga niet weg Ga alsjeblieft niet weg Ga niet weg Ik smeek je te blijven Als je weggaat Tenminste in mijn leven is er één droom uitgekomen Ik was gezegend om geliefd te zijn door iemand zo geweldig als jij Dus ga alsjeblieft niet weg Ga niet weg Ga niet weg Ga alsjeblieft niet weg Ga niet weg Ik smeek je om te blijven Hey, hey, hey Yeah Babe, ik hou zoveel van je Ik, ik wil dat je weet Dat ik je liefde ga missen Op het moment dat je die deur uitloopt Dus ga alsjeblieft niet weg Ga niet weg Ga niet weg Hey, hey, hey I need your love I'm down on my knees Smekend, alsjeblieft, alsjeblieft Don't go Don't you hear me baby alsjeblieft ga niet weg Verlaat me nu niet Oh, nee, nee, nee, nee Ga alsjeblieft niet weg Ik wil dat je weet That I, I, I, love you so Verlaat me niet baby Ga alsjeblieft niet weg