Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: denzil dennis Songtekst: will you still love me tomorrow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: denzil dennis - will you still love me tomorrow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van will you still love me tomorrow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van denzil dennis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van denzil dennis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals will you still love me tomorrow .

Origineel

Tonight you're mine, completely You give your soul so sweetly Tonight the light of love is in your eyes But will you love me tomorrow Is this a lasting treasure Or just a moment's pleasure Can I believe the magic in your sighs And will you still love me tomorrow Tonight with words unspoken You say that I'm the only one But will my heart be broken When the night meets the morning sun I'd like to know if your love Is a love I can be sure of So tell me now and I won't ask again Will you still love me tomorrow Will you still love me tomorrow Will you still love me tomorrow

 

Vertaling

Vanavond ben je helemaal van mij Je geeft je ziel zo lieflijk Vanavond is het licht van de liefde in je ogen Maar zul je morgen van me houden Is dit een blijvende schat Of slechts het plezier van een moment Kan ik de magie in je zuchten geloven En zul je morgen nog steeds van me houden Vannacht met onuitgesproken woorden Je zegt dat ik de enige ben Maar zal mijn hart gebroken worden Als de nacht de ochtendzon ontmoet Ik zou graag willen weten of jouw liefde een liefde is waar ik zeker van kan zijn Dus zeg het me nu en ik zal het niet meer vragen Zal je morgen nog van me houden Zal je morgen nog van me houden Zal je morgen nog van me houden