Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: depeche mode Songtekst: addiction

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: depeche mode - addiction ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van addiction? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van depeche mode! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van depeche mode en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals addiction .

Origineel

I can't help it, I'm not sure what to do Does seem crazy, no good for my health I've seen the doctor, he'se to look at me If you don't believe it, don't believe Closer all the time, Closer all the time Closer all the time, Closer all the time Now I'm saying how I'm going to need a pill I need you like a drug to keep my fill I can't remember everything I do Now I put them, it's only good to you Closer all the time, Closer all the time Closer all the time, Closer all the time You can't help but look me in the eye While Ie running, I don't know why It's an addiction, image of love Your heart pushing, angel from above Closer all the time, Closer all the time Closer all the time, Closer all the time Closer all the time, Closer all the time Close!

 

Vertaling

Ik kan er niets aan doen, ik weet niet zeker wat ik moet doen Lijkt me gek, niet goed voor mijn gezondheid Ik heb de dokter gezien, hij moet naar me kijken Als u het niet gelooft, geloof het dan niet Altijd dichterbij, altijd dichterbij Altijd dichterbij, altijd dichterbij Nu zeg ik hoe ik een pil nodig heb Ik heb je nodig als een medicijn om me te vullen Ik kan me niet alles herinneren wat ik doe Nu leg ik ze, het is alleen goed voor jou Altijd dichterbij, altijd dichterbij Altijd dichterbij, altijd dichterbij Je kan het niet helpen, maar kijk me in de ogen Terwijl ik ren, weet ik niet waarom Het is een verslaving, een beeld van liefde Je hart duwt, engel van boven Altijd dichterbij, altijd dichterbij Altijd dichterbij, altijd dichterbij Altijd dichterbij, altijd dichterbij Dichtbij!