Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: depeche mode Songtekst: all that s mine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: depeche mode - all that s mine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all that s mine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van depeche mode! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van depeche mode en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all that s mine .

Origineel

I know it's hard to reach you I know it's hard to breathe I know it's hard to be you sometimes I can't imagine what that means This must be someone else's story I can't follow what you've planned How could this be about me Am I supposed to understand? Like a ship on the ocean Heading out to sea You can hardly see it now It's a lot like you Lost like me You're still looking for redemption Still can't find a trace If there is nothing after There 'll be the saving grace I'm giving you control now I need some kind of sign Can't take away the sorrow now I gave you all that's mine Like a ship on the ocean Heading out to sea You can hardly see it now It's a lot like you Like a ship on the ocean Heading out to sea You can hardly see it now It's a lot like you Lost like me

 

Vertaling

Ik weet dat het moeilijk is om je te bereiken Ik weet dat het moeilijk is om adem te halen Ik weet dat het soms moeilijk is om jou te zijn Ik kan me niet voorstellen wat dat betekent Dit moet het verhaal van iemand anders zijn Ik kan niet volgen wat je gepland hebt Hoe kan dit over mij gaan Moet ik het begrijpen? Als een schip op de oceaan Op weg naar zee Je kunt het nu nauwelijks zien Het lijkt veel op jou Verloren zoals ik Je bent nog steeds op zoek naar verlossing Ik kan nog steeds geen spoor vinden Als er niets achter zit Er zal de reddende genade zijn Ik geef je nu de controle Ik heb een soort teken nodig Ik kan het verdriet nu niet wegnemen Ik heb je alles gegeven wat van mij is Als een schip op de oceaan Op weg naar zee Je kunt het nu nauwelijks zien Het lijkt veel op jou Als een schip op de oceaan Op weg naar zee Je kunt het nu nauwelijks zien Het lijkt veel op jou Verloren zoals ik