Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: depeche mode Songtekst: corrupt

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: depeche mode - corrupt ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van corrupt? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van depeche mode! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van depeche mode en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals corrupt .

Origineel

I could corrupt you In a heart beat You think your so special Think your so sweet What are you trying don't even tempt me Soon you'll be crying unwishing you dreamt of be You'll be calling out my name When you need someone to blame I can corrupt you It would be easy Watching you suffer God, it would please me I wanna touch you with my little finger I know it will crush you my memory would linger You'd be crying out in pain Begging me to play my games I can corrupt you It will be ugly They could sedate you But what good would drugs be I wanna touch you with my hands on your hips It would be too much to Place my lips on your lips You'll be calling out my name Begging me to play my games

 

Vertaling

Ik kan je bederven In een oogwenk Je denkt dat je zo speciaal bent Vind je zo lief Wat probeer je me niet eens te verleiden Binnenkort zul je huilen als je niet had gedroomd Je roept mijn naam Als je iemand de schuld wilt geven Ik kan je bederven Het zou makkelijk zijn Ik zie je lijden God, het zou me een plezier doen Ik wil je aanraken met mijn pink Ik weet dat het je zal verpletteren, mijn geheugen zou blijven hangen Je zou van de pijn schreeuwen Mij ??smeken om mijn spelletjes te spelen Ik kan je bederven Het zal lelijk zijn Ze kunnen je verdoven Maar wat hebben drugs voor nut? Ik wil je aanraken met mijn handen op je heupen Het zou te veel zijn Plaats mijn lippen op je lippen Je roept mijn naam Mij ??smeken om mijn spelletjes te spelen