Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: depeche mode Songtekst: death s door

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: depeche mode - death s door ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van death s door? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van depeche mode! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van depeche mode en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals death s door .

Origineel

Well, I'm knocking on Death's door Will I take my rest, among the blessed? Mother, are you waiting? Father, are you pacing? I'ming home I'm knocking on Death's door Will I take my rest in my Sunday best? Mother, are you anxious? Father, are you gracious? I'ming home I've been away too long For so long you've been strong I've been away too long I know that it was wrong But I'ming home Well, I'm knocking on Death's door Will I take my rest, have I passed the test? Mother, are you praying? Father, I am saying I'ming home

 

Vertaling

Ik klop op de deur van Death Neem ik mijn rust tussen de gezegende? Moeder, wacht je? Vader, gaat u ijsberen? Ik ga naar huis Ik klop op de deur van Death Neem ik mijn rust op mijn zondagse best? Moeder, ben je bang? Vader, bent u vriendelijk? Ik ga naar huis Ik ben te lang weggeweest Je bent al zo lang sterk Ik ben te lang weggeweest Ik weet dat het fout was Maar ik ga naar huis Ik klop op de deur van Death Neem ik mijn rust, ben ik geslaagd voor de test? Moeder, ben je aan het bidden? Vader, zeg ik Ik ga naar huis