Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: depeche mode Songtekst: higher love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: depeche mode - higher love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van higher love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van depeche mode! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van depeche mode en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals higher love .

Origineel

I can taste more than feel This burning inside is so real I can almost lay my hands upon The warm glow that lingers on Moved, lifted higher Moved, my soul's on fire Moved, by a higher love I surrender all control To the desire that consumes me whole Leads me by the hand to infinity Lies in wait at the heart of me Moved, lifted higher Moved, my soul's on fire Moved, by a higher love Heaven bound on the wings of love There's so much that you can rise above Moved, lifted higher Moved, moved, by a higher love By a higher love I surrender heart and soul Sacrificed to a higher goal Moved, moved by a higher love By a higher love

 

Vertaling

Ik kan meer proeven dan voelen Deze brandende binnenkant is zo echt Ik kan bijna mijn handen opleggen De warme gloed die blijft hangen Verplaatst, hoger opgetild Bewogen, mijn ziel staat in brand Bewogen door een hogere liefde Ik geef alle controle over Aan het verlangen dat me heel verteert Leidt me bij de hand tot oneindig Ligt op de loer in het hart van mij Verplaatst, hoger opgetild Bewogen, mijn ziel staat in brand Bewogen door een hogere liefde Hemel gebonden op de vleugels van liefde Er is zoveel dat je erboven kunt uitstijgen Verplaatst, hoger opgetild Bewogen, bewogen, door een hogere liefde Door een hogere liefde Ik geef hart en ziel over Opgeofferd aan een hoger doel Bewogen, bewogen door een hogere liefde Door een hogere liefde