Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: depeche mode Songtekst: i feel you (life’s too short mix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: depeche mode - i feel you (life’s too short mix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i feel you (life’s too short mix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van depeche mode! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van depeche mode en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i feel you (life’s too short mix) .

Origineel

[Chorus] I feel you (Oblivion) I feel you (My kingdom comes) I feel you (Oblivion) I feel you (My kingdom comes) [Interlude] (My kingdom comes) [Chorus] I feel you (Oblivion) I feel you (My kingdom comes) [Interlude] [Chorus] I feel you I feel you [Interlude] [Chorus] I feel you (Oblivion) I feel you (My kingdom comes) I feel you (Oblivion) I feel you (My kingdom comes) I feel you I feel you

 

Vertaling

[refrein] Ik voel je (Oblivion) Ik voel je (Mijn koninkrijk kome) Ik voel je (Oblivion) Ik voel je (Mijn koninkrijk kome) [Interlude] (My kingdom comes) [refrein] Ik voel je (Oblivion) Ik voel je (Mijn koninkrijk kome) [Interlude] [refrein] ik voel je ik voel je [Interlude] [Chorus] Ik voel je (Oblivion) Ik voel je (Mijn koninkrijk komt) Ik voel je (Oblivion) Ik voel je (Mijn koninkrijk kome) ik voel je ik voel je