Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: depeche mode Songtekst: i want it all

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: depeche mode - i want it all ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i want it all? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van depeche mode! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van depeche mode en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i want it all .

Origineel

I see a river It's oceans that I want You have to give me everything But everything's not enough It's my desire To give myself to you Sometimes Sometimes I try Sometimes I lie with you Sometimes I cry Sometimes I die it's true Somewhere I find something that's kind in you And I've crossed the line again A line I drew in sand And still you give me everything But everything's not enough I'm ready but not willing To give myself to you Sometimes Come on over lay down beside me And I'll try Come on over lay down beside me And I'll try And I'll try I want it all

 

Vertaling

Ik zie een rivier Ik wil oceanen Je moet me alles geven Maar alles is niet genoeg Het is mijn wens Om mezelf aan jou te geven Soms Soms probeer ik het Soms lig ik bij je Soms huil ik Soms sterf ik, het is waar Ergens vind ik iets dat aardig in je is En ik heb de grens weer overschreden Een lijn die ik in zand heb getekend En toch geef je me alles Maar alles is niet genoeg Ik ben er klaar voor, maar wil niet Om mezelf aan jou te geven Soms Kom naast me liggen En ik zal het proberen Kom naast me liggen En ik zal het proberen En ik zal het proberen ik wil het allemaal