Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: depeche mode Songtekst: it doesn t matter two

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: depeche mode - it doesn t matter two ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it doesn t matter two? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van depeche mode! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van depeche mode en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it doesn t matter two .

Origineel

As I lay here with you The shame lies with us We talk of love and trust That doesn't matter Though we may be the last in the world We feel like pioneers Telling hopes and fears To one another And oh what a feeling Inside of me It might last for an hour Wounds aren't healing Inside of me Though it feel good now I know it's only for now The feeling is intense You grip me with your eyes And then I realize It doesn't matter

 

Vertaling

Zoals ik hier bij jou lag De schaamte ligt bij ons We praten over liefde en vertrouwen Dat maakt niet uit Hoewel we misschien de laatste ter wereld zijn We voelen ons pioniers Hoop en angsten vertellen Aan elkaar En oh wat een gevoel Binnenin mij Het kan een uur duren Wonden genezen niet Binnenin mij Hoewel het nu goed voelt Ik weet dat het alleen voor nu is Het gevoel is intens Je grijpt me vast met je ogen En dan realiseer ik me Het maakt niet uit