Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: depeche mode Songtekst: mercy in you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: depeche mode - mercy in you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mercy in you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van depeche mode! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van depeche mode en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mercy in you .

Origineel

You know what I need When my heart bleeds I suffer from greed A longing to feed On the mercy in you I can't conceal The way I'm healed The pleasure I feel When I have to deal With the mercy in you I would do it all again Lose my way and fall again Just so I could call again On the mercy in you When here in my mind I feel inclined To wrongly treat you unkind I have faith I will find The mercy in you I would lose my way again Be led hopelessly astray again Just so I could pray again For the mercy in you When here in my mind I have been blind Emotionally behind I have faith I will find The mercy in you

 

Vertaling

Je weet wat ik nodig heb Als mijn hart bloedt Ik heb hebzucht Een verlangen om te voeden Over de genade in jou Ik kan het niet verbergen Zoals ik ben genezen Het plezier dat ik voel Als ik moet afrekenen Met de genade in jou Ik zou het allemaal nog een keer doen Verlies mijn weg en val opnieuw Zodat ik weer kon bellen Over de genade in jou Wanneer hier in mijn gedachten Ik voel me geneigd Om je onvriendelijk te behandelen Ik heb vertrouwen dat ik zal vinden De genade in jou Ik zou weer de weg kwijtraken Laat u weer hopeloos op een dwaalspoor brengen Zodat ik weer kon bidden Voor de genade in jou Wanneer hier in mijn gedachten Ik ben blind geweest Emotioneel achter Ik heb vertrouwen dat ik zal vinden De genade in jou