Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: depeche mode Songtekst: my joy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: depeche mode - my joy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my joy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van depeche mode! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van depeche mode en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my joy .

Origineel

My joy The air that I breathe My joy In god I believe My joy You move me My joy The blood in my veins My joy Flows in your name My joy You move me I'm not a mountain, no You move me My joy Heavenly bliss My joy The pleasures I've missed My joy You move me I'm not a mountain, no You move me

 

Vertaling

Mijn vreugde De lucht die ik inadem Mijn vreugde In God geloof ik Mijn vreugde U beweegt me Mijn vreugde Het bloed in mijn aderen Mijn vreugde Stroomt in uw naam Mijn vreugde U beweegt mij Ik ben geen berg, nee U beweegt me Mijn vreugde Hemelse gelukzaligheid Mijn vreugde De geneugten die ik heb gemist Mijn vreugde Jij ontroert me Ik ben geen berg, nee Jij beweegt me