Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: depeche mode Songtekst: newborn (foster remix by kettel)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: depeche mode - newborn (foster remix by kettel) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van newborn (foster remix by kettel)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van depeche mode! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van depeche mode en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals newborn (foster remix by kettel) .

Origineel

Newborn for the first time I'm not born again I have never lived at all I've opened up my eyes Now I hear the world talking Opened up my eyes I've just started walking I've just started walking I've got someone who cares for me Someone who believes in me I've got someone understanding me Someone crying over me For all the right reasons For all the right reasons Newborn for the first time I'm not born again I have never lived at all I've opened up my eyes Now I hear the world talking Opened up my eyes I've just started walking I've just started walking I've got someone seeing grace in me Someone respecting me I've got someone who's there for me Someone saying prayers for me For all the right reasons For all the right reasons For all the right reasons For all the right reasons

 

Vertaling

Voor de eerste keer pasgeboren Ik ben niet opnieuw geboren. Ik heb nog nooit geleefd Ik heb mijn ogen geopend Nu hoor ik de wereld praten Ik heb mijn ogen geopend Ik ben net begonnen met lopen Ik ben net begonnen met lopen Ik heb iemand die om me geeft Iemand die in me gelooft Ik heb iemand die me begrijpt Iemand die om me huilt Om de juiste redenen Om al de juiste redenen Voor de eerste keer als herboren Ik ben niet opnieuw geboren Ik heb helemaal nooit geleefd Ik heb mijn ogen geopend Nu hoor ik de wereld praten Ik heb mijn ogen geopend Ik ben net begonnen met lopen Ik ben net begonnen met lopen Ik heb iemand die gratie in mij ziet. Iemand die me respecteert Ik heb iemand die er voor me is Iemand die voor me bidt Om al de juiste redenen Om al de juiste redenen Om de juiste redenen Om al de juiste redenen