Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: depeche mode Songtekst: nothing s impossible

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: depeche mode - nothing s impossible ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nothing s impossible? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van depeche mode! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van depeche mode en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nothing s impossible .

Origineel

Just give me a reason some kind of sign I'll need a miracle to help me this time I heard what you said and I feel the same I know in my heart that I'll have to change Even the stars look brighter tonight Nothing's impossible I still believe in love at first sight Nothing's impossible How did we get to be this far apart? How did we get to be this far apart? I want to be with you have something to share I want to be hear I'm not there Even the stars look brighter tonight Nothing's impossible I still believe in love at first sight Nothing's impossible Even the stars look brighter tonight Nothing's impossible If you believe in love at first sight Nothing's impossible I still believe in love at first sight Nothing's impossible

 

Vertaling

Geef me een reden of een teken Ik heb deze keer een wonder nodig om me te helpen Ik heb gehoord wat je zei en ik voel hetzelfde Ik weet in mijn hart dat ik moet veranderen Zelfs de sterren zien er vanavond helderder uit Niets is onmogelijk Ik geloof op het eerste gezicht nog steeds in liefde Niets is onmogelijk Hoe kwamen we zo ver uit elkaar? Hoe kwamen we zo ver uit elkaar? Ik wil bij je zijn, heb iets te delen Ik wil horen dat ik er niet ben Zelfs de sterren zien er vanavond helderder uit Niets is onmogelijk Ik geloof op het eerste gezicht nog steeds in liefde Niets is onmogelijk Zelfs de sterren zien er vanavond helderder uit Niets is onmogelijk Als je op het eerste gezicht in liefde gelooft Niets is onmogelijk Ik geloof op het eerste gezicht nog steeds in liefde Niets is onmogelijk