Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: depeche mode Songtekst: somebody

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: depeche mode - somebody ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van somebody? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van depeche mode! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van depeche mode en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals somebody .

Origineel

I want somebody to share Share the rest of my life Share my innermost thoughts Know my intimate details Someone who'll stand by my side And give me support And in return She'll get my support She will listen to me When I want to speak About the world we live in And life in general Though my views may be wrong They may even be perverted She'll hear me out And won't easily be converted To my way of thinking In fact she'll often disagree But at the end of it all She will understand me I want somebody who cares For me passionately With every thought and With every breath Someone who'll help me see things In a different light All the things I detest I will almost like I don't want to be tied To anyone's strings I'm carefully trying to steer clear of Those things But when I'm asleep I want somebody Who will put their arms around me And kiss me tenderly Though things like this Make me sick In a case like this I'll get away with it

 

Vertaling

Ik wil dat iemand het deelt Deel de rest van mijn leven Deel mijn diepste gedachten Ken mijn intieme details Iemand die naast me zal staan En geef me steun En in ruil daarvoor Ze krijgt mijn steun Ze zal naar me luisteren Als ik wil praten Over de wereld waarin we leven En het leven in het algemeen Hoewel mijn mening misschien verkeerd is Misschien zijn ze zelfs pervers Ze hoort me wel En zal niet gemakkelijk worden omgezet Naar mijn manier van denken Ze zal het zelfs vaak oneens zijn Maar aan het einde van dit alles Ze zal me begrijpen Ik wil iemand die erom geeft Voor mij hartstochtelijk Met elke gedachte en Met elke ademhaling Iemand die me zal helpen dingen te zien In een ander licht Alle dingen die ik verafschuw Ik zal het bijna leuk vinden Ik wil niet gebonden zijn Aan ieders touwtjes Ik probeer voorzichtig weg te blijven Die dingen Maar als ik slaap Ik wil iemand Wie zal hun armen om me heen slaan En kus me teder Hoewel dit soort dingen Maakt me ziek In zo'n geval Ik kom ermee weg