Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: derailers Songtekst: knee deep in the blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: derailers - knee deep in the blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van knee deep in the blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van derailers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van derailers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals knee deep in the blues .

Origineel

Well, I've just been thinking things over My heart is flooding with tears My life just don't seem worth living And it's been this way for years My skies above turning gray now Well, I just walked the soles off of my shoes Well, I just don't have much to say now I'm just knee deep in the blues Well, I've just been thinking things over My heart is flooding with tears My life just don't seem worth living And it's been this way for years Don't ask me why I've been crying Well, 'cause I have lost about all I can lose Well, there's just no use in trying Well, I'm just knee deep in the blues

 

Vertaling

Nou, ik heb er eens over nagedacht. Mijn hart stroomt over van tranen Mijn leven lijkt het gewoon niet waard om geleefd te worden En het is al jaren zo Mijn hemel boven wordt nu grijs Nou, ik heb net de zolen van mijn schoenen gelopen Nou, ik heb gewoon niet veel te zeggen nu I'm just knee deep in the blues Nou, ik heb gewoon over dingen nagedacht Mijn hart stroomt over van de tranen Mijn leven lijkt het gewoon niet waard om geleefd te worden En het is al jaren zo Vraag me niet waarom ik huil Nou, omdat ik alles verloren heb wat ik kan verliezen Nou, het heeft gewoon geen zin om het te proberen Nou, ik zit tot mijn knieën in de blues