Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: derek Songtekst: just leave

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: derek - just leave ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just leave? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van derek! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van derek en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just leave .

Origineel

Can't wait for the day you go away Can't stop thinking about all the damage you done I hope one day you realize your so alone I hope one day you can realize realize everything you cause My life has been hell Is all thank to you as well Didn't i ever tell You that i hate you, i hate you haven't i tell you that your the worst i hate you so much You done so many thing to me all this time ive been living into your stupid game but i finally let go and now i can't wait for you just to leave Do you know the truth do you tell me do you how can you sleep while i sufer for all this shit you done tell me how to get over this pain tell me again and again that i hate you, i hate you haven't i tell you that your the worst i hate you so much You done so many thing to me all this time ive been living into your stupid game but i finally let go and now i can't wait for you just to leave Tell me in your weakest voices Tell me in your weakest voices Haven't i told You that i hate you, i hate you haven't i tell you that your the worst i hate you so much You done so many thing to me all this time ive been living into your stupid game but i finally let go and now i can't wait for you just to leave Tell me in your weakest voices Tell me in your weakest voices Tell me in your weakest voices Tell me in your weakest voices Just leave, Just leave Leave...

 

Vertaling

Ik kan niet wachten op de dag dat je weggaat. Ik kan niet stoppen met denken aan alle schade die je hebt aangericht. Ik hoop dat je op een dag beseft dat je zo alleen bent. Ik hoop dat je je op een dag realiseert wat je allemaal veroorzaakt hebt. Mijn leven is een hel geweest is ook allemaal aan jou te danken. Heb ik je nooit verteld dat ik je haat, ik haat je Heb ik je niet gezegd dat je de ergste bent? Ik haat je zo erg. Je hebt me zoveel aangedaan. al die tijd heb ik in je stomme spel geleefd maar ik heb het eindelijk losgelaten en nu kan ik niet wachten tot je gewoon weggaat. Ken je de waarheid? Vertel je het me? Hoe kun je slapen terwijl ik lijd voor al die shit die je hebt gedaan? Vertel me hoe ik over deze pijn heen kom. Vertel het me opnieuw en opnieuw. dat ik je haat, ik haat je. Heb ik je niet gezegd dat je de ergste bent? Ik haat je zo erg. Je hebt me zoveel aangedaan. al die tijd heb ik in je stomme spel geleefd maar ik heb het eindelijk losgelaten en nu kan ik niet wachten tot je weggaat. Zeg het me met je zwakste stem. Zeg het me met je zwakste stem. Heb ik je niet verteld dat ik je haat, ik haat je Heb ik je niet gezegd dat je de ergste bent Ik haat je zo erg Je hebt me zoveel aangedaan. al die tijd heb ik in je stomme spel geleefd maar ik heb het eindelijk losgelaten en nu kan ik niet wachten tot je weggaat. Zeg het me met je zwakste stem. Zeg het me met je zwakste stem Zeg het me met je zwakste stem Zeg het met je zwakste stem Just leave, Just leave Leave...