Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: derek & the dominos Songtekst: i looked away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: derek & the dominos - i looked away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i looked away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van derek & the dominos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van derek & the dominos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i looked away .

Origineel

She took my hand And tried to make me understand That she would always be there, But I looked away And she ran away from me today; I'm such a lonely man. It came as no surprise to me That she'd leave me in misery. It seemed like only yesterday She made a vow that she'd never walk away. First Verse And if it seemed a sin To love another man's woman, baby, I guess I'll keep on sinning Loving her, Lord, till my very last day. But I looked away And she ran away from me today; I'm such a lonely man.

 

Vertaling

Ze nam mijn hand En probeerde me te laten begrijpen dat ze er altijd zou zijn, Maar ik keek weg En ze liep weg van mij vandaag; Ik ben zo'n eenzame man. Het kwam voor mij niet als een verrassing Dat ze me in ellende achterliet. Het leek pas gisteren Ze deed een gelofte dat ze nooit zou weglopen. Eerste couplet And if it seemed a sin Om de vrouw van een andere man lief te hebben, baby, I guess I'll keep on sinning Houden van haar, Heer, tot mijn laatste dag. Maar ik keek weg En ze liep weg van mij vandaag; Ik ben zo'n eenzame man.